tiistai 19. helmikuuta 2013

And 12 points go to...



Se on nyt sitten valittu! Nimittäin Suomen edustaja tämän vuoden Euroviisuihin, Krista Siegfrids kappaleella ”Marry me”. Biisi kertoo naisesta, joka on valmis tekemään mitä tahansa, kunhan mies vain kosisi. Toisin sanoen kyseessä on hieman epätoivoinen nainen, joka haluaa naimisiin mahdollisimman pian :D 

http://kuvat.kaleva.fi/image-feed/3086ddd6-72ed-11e2-bb39-12313b0541a7/large-J092123I.jpg

Kappale herätti aika paljon keskustelua etenkin feministien keskuudessa mm. ”I'm your slave and you're my master” –kohdan takia. En kyllä ymmärrä, miksi asiasta tehtiin niin iso numero, eikö tohon voi suhtautua huumorilla? 

En oikein tiedä, tuleeko biisi toimimaan Euroviisuissa. Se ei välttämättä kauheasti erotu joukosta, vaikka tyyliltään kyllä sopii kilpailuun. Sanoitukseltaan biisi on aika yksinkertainen, ehkä jopa hieman kliseinen, mutta jollain tavalla tykkään siitä. Joku siinä vaan on, että jää soimaan päähän! 

                              http://ylex.yle.fi/sites/ylex.yle.fi/files/imagecache/gs_5col/images/Krista_0.jpg

Krista esiintyy toisessa semifinaalissa 16. toukokuuta. Jos Eurooppa innostuu biisistä, niin Krista nähdään vielä finaalissa 18. toukokuuta. 

Tässä vielä ”Marry me” –musiikkivideo:


4 kommenttia:

  1. Jeee!! :-) Kivalt näyttää täällä!

    VastaaPoista
  2. Ite veikkaisin, että toi biisi vois jopa menestyä Euroviisuissa, sopii tyyliltään sinne. Ja yhtälailla muiden maiden biiseissä toistuu sanat. :)

    Ja samaa mieltä tosta ylireagoinnista, itse ainakin otan tän biisin lähes sarkastisesti. :D

    Kivan oloinen blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan nyt, että muutkin tykkää ja biisi menestyy! :)

      Kiitos! Kaikenlaisia juttuja tulossa, liity ihmeessä lukijaksi! :)

      Poista