sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lennä mukaan suureen seikkailuun!




Kävin perjantaina katsomassa Myllylän koululla Orimattilan lasten ja nuorten teatterin musiikkinäytelmän ”Peter Pan”, jonka Ritva Holmberg on käsikirjoittanut J.M Barrien kirjan pohjalta. Ohjaajina toimivat Mikko Matias Peltoniemi ja Selma Palo-Kiuru.


Kyseessä oli siis musiikillinen versio kaikkien tuntemasta sadusta. Minni Lilja (Peter Pan), Annika Myllyoja (Kapteeni Koukku) sekä muut lukuisat esiintyjät hoitivat roolinsa todella hienosti! Erityisesti merirosvo Vahva (Jukka-Pekka Nissinen) oli erittäin omistautunut ja innokas koko näytelmän ajan. Musiikki ja laulut ylläpitivät oikeanlaista tunnelmaa läpi esityksen.

Koska kaikki näyttelijät olivat lapsia ja nuoria, niin sain sitten kahden tunnin ajan ihastella muun muassa söpöjä pikkukeijuja ja urheita kadonneita poikia! Näytelmän puvut ja lavasteet oli tehty huolella, mistä huomasi, että projektiin oli panostettu paljon. Lopussa hieman huvittava krokotiili nostatti hymyn huulille varmaankin jokaisella katsojalla!


Minusta näytelmän loppu oli surullinen, vaikka kokonaisuudessaan esitys olikin erittäin piristävä! Ohjaajan loppusanat liikuttivat todella paljon. Minusta on hienoa, että projektissa on ollut niin monia ihmisiä mukana ja huomasi, kuinka tärkeä ja iso asia tämä heille on. 


Mielelläni voisin katsoa näytelmän toisenkin kerran, etenkin kun sekä lavalla että katsomossa on niin ihastuttavia lapsia, jotka nauttivat joka hetkestä ja saivat myös minut piristymään!


Kannattaa siis käydä katsomassa! Lisätietoa löytyy täältä: http://www.orimattilanteatteri.fi/category/meneillaan-olevat-naytelmat/

2 kommenttia:

  1. mulla ei blogspottia mut lisään suosikkeihi , tosi kivan olone blogi :) ja sano terolle terveisiä idalta ja et se on hyvä laulaa :)!

    VastaaPoista