sunnuntai 4. elokuuta 2013

Solar Sound 2013





Viikonloppu meni huikeissa tunnelmissa Seinäjoen Solar Sound -festivaaleilla! Meillä oli kahden päivän liput eli hyvää musiikkitarjontaa oli luvassa paljon! Perjantaina saavuttiin paikalle vasta joskus 19 jälkeen, mutta silti ehdittiin päivän aikana näkemään Redraman, Uniikin ja Mikael Gabrielin sekä Elastisen keikat. Elastinen oli perjantaina meidän suuri suosikki ja sitä odotettiin innolla! Keikka oli odotusten mukaan loistava, yleisö oli ihan fiiliksissä! Taas kerran, Elastinen ei pettänyt odotuksia! 




Yötä oltiin Niilon ja Katariinan kämpillä, iso kiitos heille kun majoittivat meidät kahdeksi yöksi! :) Lauantai-aamulla käytiin Teron kanssa vähän seikkailemassa Seinäjoen keskustassa ja todettiin, ettei sinne muuteta asumaan ikinä :D Sen verran vaikeaa oli löytää ruokakauppa ja kun sellainen löytyi, niin se olikin K-kauppa, mikä oli meille S-ryhmän orjille suuri pettymys :(
 


Toisena päivänä nähtiin paljon enemmän keikkoja kuin edellisenä iltana. Lauantaina katsottiin Stigin, Setä Tamun ja Kuningas Pähkinän, Tuomas Kauhasen, Raappanan, Karri Koiran ja Ruudolfin sekä JVG:n keikat. Yleisössä oli paljon tyttöjä ja poikia, joilla oli päällään Karri Koiran tai JVG:n paitoja, joten ei ollut vaikeaa arvata, kenen esityksiä porukka odotti. Itse halusin todella paljon nähdä Karri Koiran keikan! Keikan aikana olin kuulemma kuin ”lapsi karkkikaupassa”, sen verran innostunut :D Mutta kun oli vaan niin hiton mukava keikka, ei siinä voinut vaan seisoa paikallaan! Festareiden viimeinen esiintyjä, JVG, sai tanssimaan ja pomppimaan viimeisimmätkin paikallaseisojat energisellä keikallaan! 




Oli myös todella huvittavaa seurata järjestyksenvalvojia, jotka keikkojen aikana tanssivat ja lauloivat mukana siinä missä yleisökin! Harvinainen näky :D Oli kyllä sen verran mahtava ja tapahtumarikas viikonloppu, että luulen olevani myös ensi vuonna samoilla festareilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti