maanantai 2. syyskuuta 2013

Kreetan paikat TOP3

Kreetan matkallamme vuokrattiin yhtenä päivänä pieni auto ja lähdettiin ajelemaan ympäri saarta! Tarkoituksena oli päästä Elafonisin rannalle, jossa on vaaleanpunaista hiekkaa. Yllättävän hyvä kartturi olin: eksyttiin vain pari kertaa ja päästiin turvallisesti määränpäähän!   

 
Ranta oli todella ihana ja vesi tosi kirkasta ja lämmintä. Olo oli kuin paratiisissa!
  



Illalla meillä oli vielä muutama tunti aikaa ennen kuin auto olisi pitänyt palauttaa, joten päätimme olla mainoksen uhreja (saimme ”omalta” rannaltamme esitteen) ja lähdimme ajelemaan kasvitieteelliseen puutarhaan! Siellä oli sitten vajaa puolitoista tuntia aikaa kiertää 2 kilometriä pitkä ja kiemurteleva reitti ylämäkineen. Mutta ne kaikki kasvit ja kukkaset… Aah oli niin ihanan näköistä!










Seuraavana päivänä lähdettiin Limnoupoliksen vesipuistoon. Mikään bussi ei näyttänyt menevän sinne suoraan, joten hemmoteltuina kakaroina matkustettiin sinne minijunalla!


Limnoupolis oli mukava paikka, missä riitti tekemistä ihan kaikille. Oli 6 isompaa liukumäkeä ja sitten pienempiä lasten altaita. Yhteen liukumäkeen en uskaltanut mennä, kun se näytti ihan liian pelottavalta :D Tero kyllä uskalsi mennä siihen, eikä kuulemma ollut edes pelottava. Niin vissiin…




Taas kun näitä matkakuvia katselee, niin tulee kauhea matkakuume ja ikävä, mutta toisaalta kiva, kun on noin paljon muistoja sieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti