maanantai 25. maaliskuuta 2013

Robin The Movie (2012)





Nyt on sitten tämäkin leffa katsottu! Kyseessä on siis Inari Niemen ohjaama elokuva teini-ilmiö Robin Packalenista ja siitä mistä kaikki sai alkunsa. Elokuvassa Robinin ohella esiintyvät suuressa osassa Jimi Constantine, Maki Kolehmainen, Robinin manageri Hannu Sormunen sekä bändikaverit.




Heti kun elokuva lähti pyörimään, niin alkoi ärsyttää :D Koko elokuvan ajan taustalla oli kommentoimassa Robinin fani ja ääni sai minut useamman kerran päästämään muutaman kirosanan. Sen verran hölmöiltä ja ärsyttäviltä kuulostivat nuoren tytön ihailevat kommentit Robinista asiallisten haastattelujen rinnalla.




Myös ylivärikkäät tekstit henkilöiden esittelyjen kohdalla saivat minut ärsyyntymään. Grafiikat olivat muutenkin lapsellisia ja jatkuivat samanlaisina koko elokuvan ajan. Toisaalta tällaiset pienet yksityiskohdat tuskin häiritsivät elokuvan ensisijaisena kohderyhmänä ollutta ikäluokkaa.




Elokuva oli eräänlainen dokumentti, joka kertoi Robinin tapahtumarikkaasta kesästä. Aika paljon oli tietysti kuvattu keikkoja, joten elokuvasta ei siis puuttunut kirkuvia ja innokkaita faneja. Toisaalta elokuva oli aika mielenkiintoinen, oli mukavaa katsoa miten noin nuori pärjää paineen alla, esiintyy isoilla keikoilla ja taistelee äänenmurrosta vastaan.



Moni sanoo, ettei tykkää Robinista, mutta veikkaan heidän kuitenkin kuuntelevan salaa Frontside Ollieta silloin tällöin. Luulen, että samoin käy elokuvankin kanssa: kaikki sen kuitenkin jossain vaiheessa katsovat, mutta harva myöntää. Minähän en tietenkään pidä Robinin biiseistä, enkä missään nimessä tykännyt elokuvastakaan ;)

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

6 kommenttia:

  1. Blogisi ensivaikutelma ei ole kovin kiinnostava, jos kiinnittää ensiksi huomion taustaan ja banneriin. Hetken katseltua tämä alkaa vaikuttamaan kiinnostavammalta ja ulkoasukin on ihan okei. Postaukset ovat kiinnostavia ja blogin yksi hyvä puoli on se, ettei tämä huku niiden miljoonien massablogien joukkoon. Banneri miellyttäisi silmää enemmän jos teksti olisi vaikka esim. kaunolla.

    Arvosanaksi antaisin 8½
    http://bitchpleasesaraisaprincess.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mukava tietää sekä hyviä että huonoja puolia, niin pääsee sitten kehittämään blogia paremmaksi :)

      Poista
  2. Oi vitsi miten kiva blogi! :) Musta tää erottuu kivasti muista tavallisista lifestyleblogeista (joihin omanikin lukeutuu..).
    Tosta Robin leffasta, mua ärsytti ihan sama juttu! Koko sen leffan ajan siellä taustalla hölöttävä teinityttö repi mun hermoja ihan kiitettävästi.. :D Ja vielä edelliseen postaukseen viitaten, oisin itekin halunnu nähdä ton Peter Pan näytelmän! Se on ihan ehdoton lemppari mulla Disneyn leffoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! Oon yrittänyt kirjoittaa erilaisia juttuja ja tehdä blogista enemmän "omanlaisen", ja niin aion tehdä jatkossakin parhaani mukaan :)

      Peter Pan oli kyl todella hyvä! Etenkin kun en ollu pitkään aikaan käyny teatterissa, niin se teki kokemuksesta vielä entistä kivemman!

      Poista