torstai 4. huhtikuuta 2013

Maailman myydyin naistenlehti




Kuumat jutut, suhteet, body love… Tätä ja kaikkea muutakin löytyy monien naisten rakastamasta lehdestä, Cosmopolitanista. Itse olen jo useamman vuoden ajan lukenut Cosmoa hymy huulilla ja kiinnostuneena. Viimeisen parin vuoden aikana olen jopa tilannut sitä ihan kotiin asti. On aina tosi mukava fiilis, kun edes kerran kuussa postilaatikosta löytyy muutakin kuin kasa laskuja ja pizzeria-esitteitä! 


Tykkään lehdestä sen monipuolisuuden ja värikkyyden takia. Veikkaan, että jokainen löytää Cosmosta jotakin juuri itseään kiinnostavaa luettavaa. Viime aikoina lehti on uudistunut ja olen ollut tyytyväinen sen ulkoasuun: se ei ole liian lapsellinen, mutta kuitenkin tarpeeksi pirteä ja mieltä piristävä. 


Monista julkisuuden henkilöistä on tullut lehden kautta ihan erilainen kuva, kun on lukenut haastatteluja ja tajunnut, että he ovat aika pitkälle tavallisia ihmisiä. Muun muassa viime lehdessä ollut Elastisen haastattelu antoi hänestä ihan uudenlaisen ja monipuolisemman kuvan. Tykkään myös siitä, että lehdestä löytyy paljon vinkkejä niin säästämiseen kuin parisuhteeseenkin.


Toisaalta, lehdessä on kyllä ihan liikaa mainoksia. Se tila, minkä mainokset vievät, voisi mieluummin täyttää esimerkiksi jollain haastattelulla. Itse en myöskään innostu treenivinkeistä, koska en ole mikään kovin ahkera salilla kävijä (vaikka tänään kävinkin siellä haahuilemassa :D). Ja jostain matkakohteen esittelyistä tulee masentunut fiilis, kun ei ole varaa lähteä minnekään :(


Se, mistä en haluaisi Cosmopolitanin ikinä luopuvan, ovat erilaiset selviytymistarinat ja tietenkin mies-sivut. On se vaan niin hiton hauskaa lukea, mitä miesten päässä (tai ainakin haastattelua varten valittujen muutaman miehen päässä) oikein liikkuu!


Mielestäni lehti on vaan tosi hyvä ja sopii kaikenikäisille nuorille naisille aivan täydellisesti. Varmasti jokainen löytää joskus itsensä joltain Cosmon sivulta! Ei ehkä suoraan, mutta ainakin minusta on usein helppo samaistua johonkin lehdessä olevaan tarinaan tai tilanteeseen. Poikaystäväni on kyllä eri mieltä, hänestä Cosmopolitan on ”kauhea sovinisti-lehti”. Noh, eivät ne miehet vaan yksinkertaisesti pysty ymmärtämään kaikkea…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti