tiistai 23. huhtikuuta 2013

The Voice of Finland -finaali


                                     http://www.logomo.fi/files/1913/6437/2861/tvof_live_13.jpg

Enää muutama päivä ja koko Suomi saa tietää, kuka on vuoden 2013 Voice of Finland! Jäljellä on neljä laulajaa, yksi jokaisen tähtivalmentajan tiimistä. Kuten ensimmäiselläkin, myös toisella tuotantokaudella tähtivalmentajina ovat toimineet Elastinen, Paula Koivuniemi, Michael Monroe ja Lauri Tähkä. He ovat myös tämän kauden aikana tehneet kaikkensa laulajiensa eteen ja nyt katsojat saavat päättää, kuka ansaitsee levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.


                                        http://static.iltalehti.fi/viihde/voiceetu_3101JID_503_vi.jpg

Michael Monroen tiimin finalisti on oululainen Suvi Aalto. Tämä laulaja ei herätä minussa mitään erikoisia tunteita. En erityisemmin tykkää hänestä, mutta en myöskään inhoa. Lähinnä hän on minusta hieman liian tavallinen ja ”mitään sanomaton”. Toisaalta esitykset ovat yleensä olleet hyviä ja biisivalinnat onnistuneita, kuten esimerkiksi Chisun kappale ”Sama nainen”. Silti tämän nuoren naisen ääni ei ainakaan minuun iske.

http://www.vantaansanomat.fi/sites/default/files/imagecache/567x377_3-2_ei-rajausta/documentimages/Suvi_Aalto_Kuvaaja_Petri_Aho.jpg?changed=1364020585

Vielä vähemmän tykkään Raaseporista kotoisin olevasta Emilia Ekströmistä, joka on Lauri Tähkän tiimin finalisti. Minusta hän on lavalla tylsä persoona, enkä ole missään vaiheessa kisaa pitänyt hänestä. Varmasti hän laulaa hyvin ja on taitava siinä, mitä tekee, mutta en missään nimessä tule ymmärtämään, jos Emilia voittaa kilpailun. 


    http://nel4.sestatic.fi/sites/default/files/styles/story_main_image/public/mediaroot/emilia_ekstrom.jpg
  
Semifinaalissa Elastinen sanoi, että tällä kertaa hän ei pelaa varman päälle, vaan ottaa riskin ja näin ollen antoi enemmän pisteitä Ikenna Ikegwuonulle kuin Tomas Höglundille. Myös yleisö äänesti espoolaista Ikeä, joten tämä nuori, 23-vuotias mies pääsi finaaliin. Ikenna ei selvästikään ole missään vaiheessa ollut kisan kovimpia tai parhaimpia laulajia, mutta karismaa häneltä löytyy kyllä! Hän on kehittynyt kilpailun aikana tosi paljon ja tehnyt paljon töitä laulutaitonsa parantamisen eteen. Jos kilpailussa palkittaisiin siitä, kuinka paljon on kasvanut ja kehittynyt, niin Ike olisi varma voittaja!

http://www.lansivayla.fi/sites/default/files/imagecache/567x377_3-2_ei-rajausta/documentimages/Ike_Ikegwuonu_Kuvaaja_Petri_Aho.jpg?changed=1364015767

Oma ehdoton suosikkini löytyykin sitten Paula Koivuniemen tiimistä. Jo ”Ääni ratkaisee” -jaksosta saakka tykkäsin Antti Railion uskomattomasta äänestä ja karismasta. Antti on aikoinaan osallistunut myös Idolsiin ja Kuorosotaan, mutta valitettavasti en niitä ohjelmia seurannut. Luulen, että olisin kuitenkin tykännyt hänestä jo silloin. Semifinaalissa Antti lauloi Adelen biisin "Skyfall" ja onnistui siinä mielestäni täydellisesti! Toivon, että Antti voittaa kilpailun, sillä minusta hän on ehdottomasti koko kilpailun paras ja taitavin esiintyjä.
  
Perjantaina jokainen finalisti esittää finaalikappaleensa sekä laulaa dueton tähtivalmentajansa kanssa. Se, kenestä tulee vuoden 2013 Voice of Finland, on nyt täysin yleisön päätettävissä. En osaa yhtään arvioida, kuka voittaa kilpailun ja toivotan onnea kaikille finalisteille, mutta erityisesti Antti Railiolle!

                                         http://static.iltalehti.fi/popstars/jatkoonetu1904SAL_ps.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti